Peltokurki biografia

Peltokurki yhtye biografia

Tervetuloa tutustumaan Peltokurki -yhtyeeseen! Tällä sivulla haluamme näyttää sinulle, miltä yhtyeemme ura on tähän mennessä näyttänyt. Löydät sivulta tärkeimmät keikkamme, videokoosteet, kuvia ja muuta tietoa.

Peltokurki on voimaannuttavaa pop- musiikkia tekevä yhtye, joka esiintyy niin duona, triona kuin bändikokoonpanollakin. Kappaleet sävelletään ja sanoitetaan alusta loppuun asti yhdessä. Yhtyeen voimavara on syvälliset tekstit ja vahva stemmalaulu.

Jos sinulla on kysyttävää tai haluat meidät keikalle, ota rohkeasti yhteyttä:

Sähköposti: peltokurkimusic@gmail.com

Puhelin: 044 5071290


Valvesali 16.12.2018

Peltokurki järjesti yhdessä Kulttuuritalo Valveen kanssa kaksi loppuunmyytyä konserttia Valvesalissa 16.12.2018. Tunnelma katsomossa oli käsinkosketeltava, koskettavat kappaleet nostivat tunteet pintaan niin yleisössä kuin orkesterissakin. Konserteissa soitettiin sekä vanhoja että uusia, yleisölle vielä tuntemattomia kappaleita.

Katso alta lyhyt kooste konsertistamme. 

Julkaisut

Peltokurki julkaisi Musta koira -kappaleensa musiikkivideon 25.8.2018. Musiikkivideo voitti Oulun Musiikkivideofestivaalin Kotimaisen kilpailun 2018 Postpumpeli -palkinnon parhaasta jälkikäsittelystä. Videon tekijä on Tommi Rahko.

Vuonna 2019 työstämme uutta albumia, jonka alustava julkaisu tapahtuu tammikuussa 2020. Levyn äänitykset ovat jo alkaneet ja suunnittelemme helmi-maaliskuulle 2020 levynjulkaisukiertuetta. Mikäli haluat varmistaa, että olemme keikalla juuri sinun tapahtumassasi, otathan meihin pikimmiten yhteyttä.

Anna ja Emma

Me olemme naiset Peltokurjen takana, Anna Peltomaa ja Emma Kurkinen. Olemme musiikin ammattilaisia, useamman instrumentin osaajia ja laulaja-laulunkirjoittajia. Toimimme niin soittajina, opettajina kuin laulunkirjoittajinakin.

Yhteinen matkamme sävellyksen ja sanoituksen parissa alkoi vuonna 2016. Kappaleet syntyvät symbioottisesti, molempien ideat punoutuvat yhteen muodostaen yhtenäisen teoksen. 

Haluamme musiikillamme haastaa sinua, kuulijaa monella tasolla sekä koskettaa ja herättää tunteita. 

Keikoilla kuultua

Mitä mieltä yleisö on Peltokurjen keikoista?

quote-left

Hymyilin, pidätin itkua, iho oli kananlihalla...

quote-right
quote-left

Tuntui, että kaikki biisit kertoi minusta, ne oli kirjoitettu juuri mulle. Tunnelmallista, koskettavaa, ainutlaatuista. Tämä oli elämys!

quote-right
quote-left

En muista, koska olisin viimeksi herkistynyt musiikista niin kuin Peltokurjen keikalla Valesalissa. Musiikki kosketti todella syvästi.

quote-right

Peltokurki sinun tapahtumaasi

Haluatko Peltokurjen esiintymään tapahtumaasi, ravintolaasi, juhliin tai muuhun tilaisuuteen? Ota meihin rohkeasti yhteyttä!


Sähköposti: peltokurkimusic@gmail.com


Puhelin: 044 5071290


Tykkää meistä Facebookissa

Seuraa meitä Instagramissa @peltokurki

Peltokurki yhtye promo